Over ons

Al meer dan 15 jaar aanwezig in Nijkerk en nog steeds helpen wij de klant met veel plezier. Wij voorzien u graag van een goed advies en blinken uit in onze service.

Wij leveren diverse grote merken zoals Pioneer, Kenwood, Meguiar’s en TomTom. Ons productaanbod is heel divers, denk hierbij aan poetsmiddelen, maar ook radio’s, spoilers en zelfs complete velgensets met banden. Voor ieder wat wils.

Ook kleine producten als een  telefoonhouder of lader zijn bij ons te vinden. Voor vrijwel elke type telefoon hebben wij een lader of houder. Denk hierbij aan merken als Samsung en Apple iPhone. Wilt u handsfree kunnen bellen in de auto? Dan leveren wij producten van Parrot en Bury, hiermee kunt u niet alleen handsfree bellen, maar in de meeste gevallen ook Bluetooth audiostreamen vanaf uw telefoon. Dit houdt in dat u draadloos uw muziek van de telefoon kunt afluisteren over de speaker van de auto.

Niet tevreden over de originele speakers van de auto? Bij ons vindt u alle grote audiomerken, die wij ook vakkundig voor u kunnen monteren. Rockford Fosgate, Gladen, Hertz of Blam, alle merken zijn bij ons leverbaar. Daarnaast hebben een grote voorraad aansluitmateriaal, indien u de producten zelf wil monteren.

U vindt ons hier:

Automat Nijkerk

Watergoorweg 59A

3861MA Nijkerk

Naast de Kwikfit en Volvo Dealer.